Työntekijäkokous 1.11.

Pidimme seurakunnassa työntekijäkokouksen, jonka tarkoituksena oli keskustella seurakunnan vastuunkantajien kanssa seurakunnan kokouksien ajankohdista ja sisällöistä.

Olemme pitäneet jo yli vuoden ajan perjantaisin opiskelijailtoja, mutta ajattelimme, että on tarkoituksenmukaisempaa muuttaa tilaisuudet palvelemaan koko seurakuntaa ja tavoitteenamme on saavuttaa merkittävä jalansija Vaasan kansainvälisessä yhteisössä näiden tilaisuuksien avulla. Tilaisuuden nimeksi tulee International Worship.

International Worship on epätraditionaalinen Jumalanpalvelus. Haastamme perinteiset toimintatavat liittyen seurakunnan kokouksiin. Ensinnäkin se on perjantaina, mutta myös sisältö tulee olemaan radikaali. Esimerkiksi, joka kuukauden viimeinen perjantai meillä on keskustelutilaisuus, jossa jokaisella on mahdollisuus kertoa, mitä jokin tietty Raamatun jae puhuu hänelle. Haluamme seurakuntamme olevan paikka, jossa pastori ei ole ainoa äänessä oleva henkilö, kun Raamattu avataan. Musiikillinen linja tulee jatkossakin suosimaan nykyaikaista ylistysmusiikkia, sillä uskomme rytmikkään nykyaikaisen musiikin tuovan kokouksiimme vierailijoita ja nostavan jo mukana olevien seurakuntalaisten mielet pois elämän yksityiskohdista. Tule tutustumaan.

Perinteisesti liikkeemme seurakunnilla on ollut kolme kokousta viikossa ja vaikka emme uskokaan tradition voimaan, niin myös Vaasan seurakunta siirtyy takaisin kolmen kokouksen viikkorytmiin eli kokouksemme ovat keskiviikko- ja perjantai-iltaisin sekä sunnuntaiaamuisin.

Jumala on siunannut seurakuntaamme uusilla ihmisillä ja tilamme alkavat käymään liian pieniksi, joten perustimme toimitilatyöryhmän, jonka tarkoitus on etsiä väliaikaisia ja strategisia ratkaisuja liittyen toimitiloihimme. Rukoillaan yhdessä viisautta tälle Kale Koskisen vetämälle työryhmälle.

Tarkoituksemme on järjestää keskimäärin kerran kuukaudessa jokin erityistapahtuma joko sunnuntaisin tai perjantaisin. Seuraa kotisivujamme ja tule katsomaan.

Tero Fredriksson, pastori