Esittely

Raamattu Puhuu –seurakunta on elävä Raamattuun uskova kristillinen seurakunta, joka toimii Vaasan lisäksi Suomessa kuudella paikkakunnalla. Korostamme opetuksessamme Kristuksen sovitustyötä ja armon merkitystä hengellisessä elämässä. Olet tervetullut osallistumaan toimintaamme ja kasvamaan Jumalan tuntemisessa.

Olemme joukko ihmisiä eri kansallisuuksista, ammateista ja taustoista, mutta ennen kaikkea uskovia, joiden elämässä Jumala on keskeisellä paikalla. Seurakunnassamme on kokousten lisäksi monia työmuotoja, joissa jokainen voi kokea erityisellä tavalla Jumalan rakkautta ja saa mahdollisuuden kasvaa Jumalan tuntemisessa Hänen Sanansa ja palvelemisen kautta. Tervetuloa joukkoomme. Jokaiselle löytyy paikka kasvaa ja tulla rakastetuksi.

Raamattu Puhuu –seurakunta perustettiin Vaasaan vuoden 1997 alussa, jolloin sen pastorina toimi Juha Haatanen. Seurakunnan toiminta alkoi kotikokouksilla, joihin kokoontui pieni joukko ihmisiä sunnuntaiaamuisin kuuntelemaan Jumalan Sanaa. Hieman myöhemmin aloimme kokoontua raamattutunneille myös keskiviikkoisin. Syyskuusta 1997 alkaen vuokrasimme toimitilan, Forum, Rauhankatu 8:ssa. Luovuimme toimitilasta 31.12.2011, jonka jälkeen kaikki viikoittaiset kokouksemme on pidetty Metodistikirkossa osoitteessa Rauhankatu 12. Vuodesta 2005 alkaen seurakunnan pastorina on toiminut Tero Fredriksson. Nykyisin kokoonnumme kolme kertaa viikossa. Kokoukset muodostavat opetus- ja julistustoimintamme rungon.

Lue lisää Raamattu Puhuu –seurakunnista kansainvälisiltä sivuiltamme www.ggwo.org.