Covid19 Päivitys


Vaasan sairaanhoitopiiri on tällä hetkellä Covid19 viruksen aiheuttaman pandemian leviämisvaiheessa. Niin sanottu deltamuunnos tarttuu helposti jopa niihin, jotka ovat saanneet ainoastaan yhden rokotteen. Vaikka todennäköisyys sairastua taudin vakavaan muotoon on rokotetuille vähäinen, niin ollaa silti varovaisia.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jonka mukaan kokoountumiset voivat jatkua ilman osallistujamäärien rajoituksia. Tämä edellyttää kuitenkin, että seurakuntalaiset noudattavat turvavälejä, huolehtivat käsihygieniasta ja käyttävät maskeja. Mikäli sinulla on nuhaa, yskää tai lämpöä, niin hakeudu koronatestiin ja jää kotiin odottelemaan tuloksia

Armon seurakunta on varannut kasvomaskeja ja desifiointiaineita käsien desifioimista varten.  Rohkaisen sinua osallistumaan seurakunnan kokoukseen. Tarvitsemme osallistumistasi ja mukana tuomaasi Jumalan läsnäoloa.

Kesää on vielä jäljellä, joten 


                                     HYVÄÄ KESÄN JATKOA JA JUMALAN SIUNAUSTA!
                                                                Tero Fredriksson, pastori


KESKIVIIKON KOKOUKSET JATKUVAT

 Keskiviikon kokoukset ovat olleet suuri siunaus minulle. Olen opettanut kevään ajan Paavalin kirjeitä tessalonikalaisille ja oppinut sen kautta tuntemaan Jumalaa yhä enemmän, ymmärtämään ajan lunastamisen tärkeyden ja seurakuntalaisten palautteen arvon. Keskustelumme olivat minulle yhtä tärkeitä kuin henkilökohtainen opiskelu.

Tässä muutama pointti Tessalonikalaiskirjeistä

1. Kaikki, jotka uskovat Jeesukseen Kristukseen Jumalan Poikaan ja hänen ylösnousemukseensa säästyvätä Jumalan tulevalta vihalta

2. Jeesus tulee noutamaan uskovat ennen kuin Jumala vuodattaa vihansa maan päälle. Tätä kutsutaan seurakunnan ylöstempaukseksi,

3. Ylöstempausta seuraa suuri ahdistus ja antikristus julistautuu Jumalaksi jälleenrakennetussa Jerusalemin temppelissä.

4. Meidän on tärkeää kasvaa kristittyinä ja lunastaa aikamme Jeesuksen todistajina, kunnes tapaamme Jeesuksen joko pivissä tai paratiisissa.

5. Jeesus tulee takaisin maan päälle yhdessä seurakunnan kanssa ja Jeesus hallitsee yhdessä uskoolsten kritittyjen kanssa 1000 vuotta.

Vaikka keskiviikkokokoukset jatkuvat normaalisti, niin Zoom-kokoukset ovat toistaiseksi kesätauolla.

Siunausta

Tero Fredriksson, pastori


Pääsiäisjuhla 2021: Jumalan kunnia ja pääsiäinen Easter Conference 2021: The Glory of God and EasterOHJELMA - PROGRAM

Sunnuntai – Sunday

16.00 Seurakunnan kokous Vaasasta  Church Service from Vaasa 
Jumalan kunnia ja ylösnousemusvoima - The Glory of God and the Resurrection Power

Työpajojen opetusosuuksien nauhoitusten linkit löydät myöhemmin täältä.
The Workshop recordings will be added here later.

Kiitos osallistumisestasi, taloudellisesta tuestasi ja osuudestasi käytännön asioissa!
Thank you for your participation, financial support and portion in practical arrangements!

Hyvä työ, jonka Jumala on aloittanut meidän keskuudessamme ja meidän kauttamme tämän pääsiäisen aikana jatkuu Kristuksen paluusen asti.

God began a good work in and through us in this Passover and it will be perfected in the day of Christ Jesus.

Tero Fredriksson, pastoriEuroCon 2021


Vuosittainen EuroCon on nyt kaikille mahdollinen. Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan eri sessioihin.

klikkaa ohjelmaan (ajat Suomen ajoissa)


EuroCon is annual conference held by Greater Grace. This year everyone can easily join online.

Here is a link to the program (notice the time difference)


REASONABLE FAITH - MATTHEW 2

A common thought that faith and reason are in contradiction or science and theology are in contradiction are intellectual fallacies. Matthew 2 presents that in the Biblical worldview faith and reason are compatible. I call this concept as reasonable faith. We will study the Gospel of Matthew on our Sunday services.

TERVETULOA TALVIPÄIVILLE 2021!

Talvipäivien 2021 teemana on Elämän puun salaisuus. Elämän puu oli jo Eedenin paratiisissa, ja se löytyy myös Ilmestyskirjan kuvaamasta Uudesta Jerusalemista keskeltä sen pääkatua ja elämän veden virran molemmilta puolilta. Omana aikanamme se on meille salaisuus, jota kuitenkin Jumalan Sana monin tavoin kuvaa. Uusi elämämme Kristuksessa heijastelee elämän veden virtaa, joka tulee kerran kumpuamaan Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta. Tervetuloa kuulemaan, mitä pääpuhujamme pastorit Thomas Schaller ja Matti Sirviö opettavat tästä kiehtovasta aiheesta! Talvipäivät toteutetaan pääasiassa nettiyhteyden kautta, mutta ohjelmassa on myös mm. yhteisiä ulkoiluretkiä, joihin osallistumalla pääsemme nauttimaan keskinäisestä yhteydestä talvisen luonnon keskellä!
Ilmoittautuminen http://www.raamattupuhuu.fi/helsinki/talvipaivat/