Pääsiäisjuhla 2021: Jumalan kunnia ja pääsiäinen Easter Conference 2021: The Glory of God and EasterOHJELMA - PROGRAM

Sunnuntai – Sunday

16.00 Seurakunnan kokous Vaasasta  Church Service from Vaasa 
Jumalan kunnia ja ylösnousemusvoima - The Glory of God and the Resurrection Power

Työpajojen opetusosuuksien nauhoitusten linkit löydät myöhemmin täältä.
The Workshop recordings will be added here later.

Kiitos osallistumisestasi, taloudellisesta tuestasi ja osuudestasi käytännön asioissa!
Thank you for your participation, financial support and portion in practical arrangements!

Hyvä työ, jonka Jumala on aloittanut meidän keskuudessamme ja meidän kauttamme tämän pääsiäisen aikana jatkuu Kristuksen paluusen asti.

God began a good work in and through us in this Passover and it will be perfected in the day of Christ Jesus.

Tero Fredriksson, pastoriEuroCon 2021


Vuosittainen EuroCon on nyt kaikille mahdollinen. Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan eri sessioihin.

klikkaa ohjelmaan (ajat Suomen ajoissa)


EuroCon is annual conference held by Greater Grace. This year everyone can easily join online.

Here is a link to the program (notice the time difference)


REASONABLE FAITH - MATTHEW 2

A common thought that faith and reason are in contradiction or science and theology are in contradiction are intellectual fallacies. Matthew 2 presents that in the Biblical worldview faith and reason are compatible. I call this concept as reasonable faith. We will study the Gospel of Matthew on our Sunday services.

TERVETULOA TALVIPÄIVILLE 2021!

Talvipäivien 2021 teemana on Elämän puun salaisuus. Elämän puu oli jo Eedenin paratiisissa, ja se löytyy myös Ilmestyskirjan kuvaamasta Uudesta Jerusalemista keskeltä sen pääkatua ja elämän veden virran molemmilta puolilta. Omana aikanamme se on meille salaisuus, jota kuitenkin Jumalan Sana monin tavoin kuvaa. Uusi elämämme Kristuksessa heijastelee elämän veden virtaa, joka tulee kerran kumpuamaan Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta. Tervetuloa kuulemaan, mitä pääpuhujamme pastorit Thomas Schaller ja Matti Sirviö opettavat tästä kiehtovasta aiheesta! Talvipäivät toteutetaan pääasiassa nettiyhteyden kautta, mutta ohjelmassa on myös mm. yhteisiä ulkoiluretkiä, joihin osallistumalla pääsemme nauttimaan keskinäisestä yhteydestä talvisen luonnon keskellä!
Ilmoittautuminen http://www.raamattupuhuu.fi/helsinki/talvipaivat/

COVID-19 UPDATE

Vaasa Healthcare district has reached a critical stage in the Covid-19 pandemic. Regional State Administrative Agency for Western and Inland Finland has decided to limit the gatherings to up to 10 persons. Grace Church follows governmental regulations. So, we meet on Sundays in the Zoom until 17.1.2021. I encourage you to participate in Sunday services. We need the word of God to be built up these days.
And now I entrust you to God and the message of his grace. This message can build you up and give you an inheritance among all those who are sanctified. (Acts 20:32)

PÄIVITYS COVID-19 RAJOITUKSET

Vaasan sairaanhoitopiirin kunnista osa on tällä hetkellä koronavirusepidemian leviämisvaiheessa mukaan lukien Vaasa ja Mustasaari. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 17.12.2020 päätöksen, jonka mukaan kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Armon seurakunta seuraa tuota ohjeistusta, joten sunnuntain kokoukset järjestetään ainoastaan Zoomin kautta. Siirryimme käyttämään Zoom-sovellusta, koska se parantaa huomattavasti äänen laatua ja mahdollistaa hienon kokoustunnelman. Rohkaisen sinua osallistumaan seurakunnan kokoukseen. Tarvitsemme Jumalan sanaa enemmän kuin koskaan näinä aikoina.
Ja nyt minä uskon teidät Jumalan ja hänen armonsa sanan haltuun, hänen, joka on voimallinen rakentamaan teitä ja antamaan teille perintöosan kaikkien pyhitettyjen joukossa (Apt 20:32).