Rukoilkaamme *** Lets pray

Japanin katastrofi ** Catastrophe of Japan


Japania on kohdannut raskas katastrofi. Maanjäristyksen nostattamat hyökyallot ovat tehneet ennenäkemätöntä tuhoa maan koillisrannikolla. Eikä siinä kaikki. Alueella sijaitsee lukuisia ydinvoimaloita ja nyt sieltä on tullut uutista että kuvan laitoksen kuudesta reaktorista olisi yksi räjähtänyt. Pelko on että koko laitosta voi kohdata täydellinen tuho.
Olemme täysin voimattomia tämän asian edessä. Pyydämmekin kaikkia rukoilemaan tämän asian puolesta. Jos ei Herra nyt auta tässä niin on vaarana ennennäkemätön ydinonnettomuus josta ei Japani selviä ilman ihmettä.
Jokainen rukous auttaa.

***
Japan is under heavy catastrophe. Earthquake has risen huge wawes and if that is not enough the nuclear plants are now, according the news services, mealting down. They have this big nuclear plant by the sea and there is six reactors in that facility. One of them has exploded and risk is the other ones will also go.

We are totally helpless. We ask everyone to pray for God´s help. Without a miracle Japan will not survive this nuclear disaster. Every pray helps.