Kastetilaisuus avannossa - Baptised in winterpool


Kauniina sunnuntai päivänä on hyvä ottaa kaste meressä. Eikö niin ? Mitä se nyt haittaa vaikka on -8 astetta pakkasta ja meri jäässä. Onhan siinä avoin aukko minne voi pulahtaa. Paikalle saapuneena kastettavat Ling ja Sam tässä vaiheessa vielä hymyilevät.


On a beautiful sunday it is good to be baptised. Isnt it ? What does it make any difficulties when we have- 8 degrees freezing gold. There is a hole in the ice where we can jump to. Here the, to be baptised Ling and Sam still smiles.


Ensimmäisenä meressä oli Sam ja pastori Tero vasemmalla ja Jarno oikealla avustaa. Kuva olkoon todisteena jokaiselle joka ei usko tätä tapahtuneeksi. Tämä on jotain jota en unohda koskaan.

First in the sea was Sam. Pastor Tero is on the left and Jarno is on the right assisting. Picture is the witness to all who dont believe. They all did it. I must say this is something I never forget.

Tässä seuraava rohkea, eli neiti Ling ja ilme todistaa  kaiken. Kylmää kyytiä suomalaiseen tapaan. Rohkea tyttö ei muuta voi sanoa. Mutta näin se on, usko vie vaikka avantoon pakkasella. Halleluja.

Here is the next brave one, miss Ling. And the smile proves all. Gold business in Finns way. Bold girl, cant say anything else. But it is like this, faith carries through everything, even to a open freezing sea. Hallelujah.


- Klaus -