Siirry pääsisältöön

Taiteiden Yössä saksofoninsoittoa ja vieras Intiasta

Tuomas Junttila Tuomas Junttila
Tuomas JunttilaVaasassa vietettiin Taiteiden Yötä 7.8.2008. Taiteiden Yötä on Vaasassa vietetty jo vuosia torstaina elokuun alussa. Jos haluaa nähdä monipuolisen kulttuuritarjonnan kirjon tai vain paljon väkeä kaupungilla pitkin iltaa ja yötä, niin Taiteiden Yö on erinomainen ajankohta tulla Vaasaan.

Olemme seurakuntanakin olleet vuosittain mukana tavalla tai toisella Taiteiden Yössä hyvillä kokemuksilla. Tänä vuonna meitä ei näkynyt Taiteiden Yön ilmoituksissa tai kotisivuilla, mutta meillä oli avoimet ovet koko illan. Kokouksen ja tarjoilun lisäksi kuulimme vanhan tuttumme Tuomas Junttilan saksofonin soittoa. Tuomas asui joku vuosi sitten jonkun aikaa Vaasassa. Toinen vieraamme pastori Philip Samuel Gunturista Andhra Pradeshin osavaltiosta Intiasta kertoi seurakunnasta ja lastenkodista joita hän johtaa. Pastori Philip oli ensimmäistä kertaa Suomessa ja jotkut meistä tapasivat jo hänet edellisen viikonlopun aikana Kiljavalla kesäseminaarissa.

Pastori Philipin kotikaupungista, yli 800 000 asukkaan Gunturista, voi lukea enemmän englanniksi sivulla http://en.wikipedia.org/wiki/Guntur_City. Sieltä löytyy myös kartta jossa näkyy missä päin Intiaa tämä Andhra Pradeshin osavaltio on ja missä Gunturin kaupunki on siellä.

Saimme vielä nauttia molempien vieraiden osuuksista myös perjantaina ja viikonlopun aikana.

Philip & Kale
Pastori Philip Samuel tulkin ja isännän kanssa

Alempana on pastori Philip Samuelin itse kirjoittama juttu englanniksi hänen seurakunnan lastenkodista ja heidän työstään kylissä sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

-Ari-